Sjuksköterska dag/kväll till Gotlands sjukhem

Sjuksköterska dag/kväll till Gotlands sjukhem

Vill du ha ett viktigt och meningsfullt jobb där din insats betyder mycket för en annan människa? Då kommer du att trivas hos oss! Vi erbjuder dig ett arbete där du gör skillnad och skapar livskvalitet för andra människor - varje dag.

Gotlands sjukhem erbjuder ett tryggt och värdigt boende med professionell omvårdnad och ett varmt omhändertagande. Hos oss är de boende alltid i fokus och vi arbetar med kontaktmannaskap.

Vi arbetar i team; sjuksköterska, omvårdnadspersonal, arbetsterapeut, rehabassistent och aktivitetsledare och det dagliga arbetet planeras tillsammans i teamet.

Vi tycker att man ska känna glädje över att gå till jobbet och vara stolt när man går härifrån.

Som sjuksköterska är du omvårdnadsansvarig och arbetsleder omvårdnadsarbetet på avdelningen. Du ska handleda, undervisa och delegera uppgifter till omvårdnadspersonalen. Tillsammans med teamet samordnar du teammöten med ett helhetsperspektiv för den boendes välbefinnande utifrån den enskilde vårdtagarens individuella behov.

Du har ett nära samarbete med läkarorganisationen. Ditt uppdrag är att utveckla vård och omvårdnad och se till att god kvalitet upprätthålls inom ramen för HSL.

Du ska vara legitimerad sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet av arbete som sjuksköterska. Erfarenhet av arbete inom äldreomsorg och geriatrik är meriterande liksom erfarenhet av palliativ vård.

Ditt bemötande är professionellt i alla tänkbara och otänkbara situationer i det dagliga omvårdnadsarbetet och i möten med människor, såväl med de boende och anhöriga som med dina kollegor.

I arbetet ingår dokumentation, vilket innebär att du behöver ha datorvana samt måste kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och personliga egenskaper som vi efterfrågar är flexibilitet, lyhördhet, och ansvarstagande. Vi söker dig som är en positiv och glad person och som har lätt för att samarbeta.

Arbetet innebär dag-, kvälls -och helgtjänst.

Omfattning: Deltid (75% - 85%)

Varaktighet: Tillsvidare

Tillträde enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande, tjänsten kan därmed bli tillsatt innan ansökningstiden löper ut. Varmt välkommen med din ansökan! Din ansökan mailar du till info@gotlandssjukhem.se

För frågor, kontakta verksamhetschef Kerstin Ahlqvist 070-350 40 45

Skrolla till toppen