Undersköterska, tillsvidareanställning dag/kväll

Undersköterska, tillsvidareanställning dag/kväll

Vill du ha ett jobb där din insats är betydelsefull för andra människor? Då passar du hos oss!

Vill du ha ett viktigt och meningsfullt jobb där din insats betyder mycket för en annan människa? Då kommer du att trivas hos oss! Vi erbjuder dig ett arbete där du gör skillnad och skapar livskvalitet för andra människor - varje dag.

Gotlands sjukhem erbjuder ett tryggt och värdigt boende med professionell omvårdnad och ett varmt omhändertagande. Hos oss är de boende alltid i fokus och vi arbetar med kontaktmannaskap. Kontaktmannens huvuduppgift är att ge individanpassad hjälp, stöd och omvårdnad på det sätt den enskilde personen önskar. Vi arbetar i team; sjuksköterska, omvårdnadspersonal, arbetsterapeut och aktivitetsledare och det dagliga arbetet planeras tillsammans i gruppen.

Vi tycker att man ska känna glädje över att gå till jobbet och vara stolt när man går härifrån. Som undersköterska/vårdbiträde arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter inom vård och omsorg vilket kan omfatta t.ex. personlig omvårdnad, ledsagning, aktiviteter mm. Vi arbetar utifrån individuellt anpassade genomförandeplaner med fokus på kontaktmannaskap och att skapa ett innehåll i dagen för våra brukare. Efter bedömning av sjuksköterska ges delegering för läkemedel.

Vi vill att du är utbildad undersköterska. Tidigare arbetserfarenhet som undersköterska är meriterande men det viktigaste är att du har ett genuint och äkta intresse för den äldre människan.

Ditt bemötande är professionellt i alla tänkbara och otänkbara situationer i det dagliga omvårdnadsarbetet och i möten med människor, såväl med de boende som dina kollegor. I arbetet ingår viss dokumentation vilket innebär att du måste ha datorvana samt kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och personliga egenskaper som vi efterfrågar är flexibilitet, lyhördhet, och ansvarstagande. Vi söker dig som är en positiv och glad person och som har lätt att samarbeta.

Du ska ha fyllt 18 år. Erfarenhet är meriterande.

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande, tjänsterna kan därmed bli tillsatta innan ansökningstiden löper ut. Varmt välkommen med din ansökan!

För frågor, kontakta verksamhetschef Paula Lusth 070-106 40 40 alt. info@gotlandssjukhem.se

Skrolla till toppen